onsdag 18 november 2015

Waiting on Wednesday - Vem som helst utom Ivy Pocket



Waiting on Wednesday startades av Jill från Breaking the Spine. Det är till för att visa upp kommande böcker man längtar lite extra till.

                  Vem som helst utom Ivy Pocket av Caleb Kris
                                                         Releasedatum: 6:e Februari 2016 




Ivy Pocket är en vandrande katastrof, som gång på gång väcker ilska och frustration hos de snobbiga aristokrater hon arbetar för.
Men bilden vår hjältinna har av sig själv är en helt annan. Ivy är övertygad om att hon är allmänt underbar, fullkomligt charmerande och extremt begåvad.
När Ivy hamnar i Paris, ensam och utfattig, har hon ingen aning om hur hon ska ta sig tillbaka till England. Då blandar sig ödet i och Ivy kallas till en döende hertiginnas sjuksäng. Hon får där i uppdrag att leverera ett magnifikt diamanthalsband (som möjligen har en förbannelse vilande över sig) till Matilda Butterfield på hennes tolvårsdag. Från det ögonblicket och framåt kastas Ivy Pocket in i ett häpnadsväckande äventyr fullt av skurkar, galenskap och missförstånd.


Kommentarer: Den här ser jag fram emot! Den verkar underhållande, annorlunda och allmänt gullig. 






4 kommentarer:

  1. Den här verkar precis som du skriver rolig, annorlunda och underhållande :)

    SvaraRadera
  2. Jag vill också läsa den här. Den verkar så mysig. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul, ja den verkar väldigt mysig :)

      Radera

Europa Pandemus - Peter Westberg

Titel: Europa Pandemus  Författare: Peter Westberg Språk: Svenska Serie: Europa compendium #1 Antal sidor: 372 Utgiven: Juli 2019 Finn...